Пропустити навігацію

Для педагогів провели урок в «Школі майбутнього пенсіонера»

Yzobrazhenye 002 1024x576 - Для педагогів провели урок в «Школі майбутнього пенсіонера»Фахівці Андрушівського об’єднаного управління Фонду в області провели заняття в “Школі майбутнього пенсіонера” з педагогами Квітневої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Попільнянського району.

Перший заступник начальника Андрушівського об’єднаного управління Фонду в області Ірина Голеня розповіла присутнім про  види пенсій, роз’яснила механізм їх розрахунку та порядок звернення за призначенням пенсії, перелік необхідних документів та вимоги до довідок про заробітну плату для призначення пенсії.

Фахівець управління запропонувала активно користуватись дистанційними формами надання пенсійних послуг. Акцентувала, що інформацію зі своєї облікової картки про страховий стаж, нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески можна отримати за допомогою веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

Наприкінці зустрічі майбутні пенсіонери мали змогу поставити свої запитання, на які отримали кваліфіковані відповіді. Також, пенсійники роздали педагогам інформаційні буклети.

background Layer 1