Пропустити навігацію

Фахівці органів Фонду в області отримали сертифікати про підвищення кваліфікації

DSC03202 1024x682 - Фахівці органів Фонду в області отримали сертифікати про підвищення  кваліфікації30 листопада, в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Житомирської обласної державної адміністрації та Житомирської обласної ради завершили навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації 30 фахівців територіальних органів Фонду в області.

Під час навчання слухачі розглянули питання щодо модернізації та розвитку Пенсійного фонду, зокрема, з урахуванням новітніх інформаційних та управлінських технологій, єдиних сучасних стандартів якості обслуговування громадян, тощо.

Наприкінці навчального курсу державні службовці органів Фонду в області подякували організаторам навчання  за змістовно проведений час, результатом якого стало безцінне підвищення професійного рівня кожного.

Після складеного заліку  фахівці отримали  сертифікати про підвищення кваліфікації.

Довідково: з початку року підвищили кваліфікацію 158 держслужбовців органів Фонду в області, що на 108  осіб більше порівняно з минулим роком.

background Layer 1