Пропустити навігацію

Фахівці Фонду консультують тимчасово безробітних Радомишлян

DSCN2572 1 e1544714027415 1024x691 - Фахівці Фонду  консультують тимчасово безробітних РадомишлянФахівці Коростишівського об’єднаного Фонду в області провели зустріч з тимчасово безробітними громадянами, які перебувають на обліку в Радомишльській районної філії обласного центру зайнятості.

Під час зустрічі спеціалісти пенсійної служби надали роз’яснення присутнім щодо умов призначення пенсій різних категорій громадян, зарахування до страхового стажу періодів трудової діяльності, зокрема, періоду перебування на обліку в центрі зайнятості. Також обговорили питання щодо легалізації трудових відносин між роботодавцями і найманими працівниками.

В ході розмови всім присутнім було запропоновано стати користувачами веб-порталу Пенсійного фонду України для отримання можливості самостійно контролювати роботодавців щодо своєчасності та повноти перерахування страхових внесків. Пенсійники детально розповіли про послідовність дій для реєстрації користувачів на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

background Layer 1