Пропустити навігацію

Стан погашення боргів до Пенсійного фонду перебуває на постійному контролі

DSC03416 1024x683 - Стан погашення боргів до Пенсійного фонду  перебуває на постійному контроліПерший заступник начальника головного управління Фонду в області Олег Шмагун взяв участь у засіданні обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

В ході засідання члени комісії обговорили ряд важливих питань. Зокрема, про заходи щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати, єдиного соціального внеску та платежів до Пенсійного фонду України.

Члени робочої групи заслухали керівників підприємств ВАТ “Хімволокно”, ПАТ “Коростенський машинобудівний завод”, філії ДЕД ДП “Житомирський облавтодор” ВАТ “ДАК “Автомобільні дороги України”, які мають заборгованість із заробітної плати, та зауважили на необхідності усвідомлення відповідальності за людей, які у них працюють, забезпечення їм соціальних гарантій, справедливої оплати праці та гідних пенсійних перспектив.

Як зауважив перший заступник начальника головного управління Фонду в області Олег Шмагун, упродовж поточного року на засіданнях районних комісій з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат заслухано 65 керівників найбільших підприємств – боржників. В результаті вжитих заходів погашено 4,6 млн.грн. боргу із єдиного соціального внеску та 800 тис.грн. із платежів до Пенсійного фонду України.

background Layer 1