Пропустити навігацію

Сучасну молодь вчать користуватися електронними сервісами Фонду

IMG 20181220 095632 1024x681 - Сучасну молодь вчать користуватися  електронними сервісами ФондуНачальник Любарського відділу обслуговування громадян Бердичівського об’єднаного управління Фонду в області Іванна Караван зустрілася з студентською молоддю Любарського професійного ліцею.

IMG 20181220 093901 1024x682 - Сучасну молодь вчать користуватися  електронними сервісами ФондуПенсійниця розповіла ліцеїстам про послуги пенсійної служби нового формату, створені на основі електронних технологій, роз’яснила порядок реєстрації на Веб-порталі Пенсійного фонду України, налаштування СМС-інформування та отримання довідок, інших документів з підтвердженням QR-кодом онлайн.

Під час зустрічі фахівець Фонду зазначила, що в сучасних умовах важливо вміти всім добувати потрібні дані за допомогою інформаційних технологій, але старшому поколінню це дається складніше. Представник пенсійної служби закликала студентів стати помічниками в цій справі своїм дідусям, бабусям та знайомим.

Загалом, в рамках проведеної інформаційної кампанії щодо переваг користування електронними сервісами Фонду упродовж листопада – грудня поточного року проведено понад три сотні заходів для мешканців області. Під час зустрічей з трудовими колективами, громадськими організаціями, безробітними, молоддю та роботодавцями пенсійники наголошували: «Користуватися електронними послугами Фонду – зручно, доступно та просто».

background Layer 1