Пропустити навігацію

Фахівці Фонду інформують підприємців про негативні наслідки нелегальної зайнятості

27 grudnya 1024x698 - Фахівці Фонду інформують підприємців про негативні наслідки нелегальної зайнятостіПро негативні наслідки нелегальної зайнятості фахівці Житомирського об’єднаного управління Фонду в області інформували найманих працівників та фізичних осіб-підприємців, які здійснюють торгівельну діяльність на місцевому ринку «Хмільники».

Під час інформаційних рейдів, пенсійники роз’яснили, що легалізація трудових відносин та заробітної плати є гарантією права громадян на пенсійне забезпечення та закликали роботодавців не порушувати  законодавство, відмовитися від виплати зарплат «у конвертах» та оформляти трудові відносити тільки офіційно. Наголосили на впливі щомісячної сплати підприємцями єдиного соціального внеску на величину страхового стажу, а в подальшому і на розмір пенсійної виплати.

Представники Фонду роздали на ринку тематичні інформаційні буклети та розповіли про зручні можливості отримання інформації з питань пенсійного забезпечення на веб-порталі Пенсійного фонду України.

background Layer 1