Пропустити навігацію

Продовжується робота щодо популяризації електронних сервісів Пенсійного фонду України

IMG 20190111 150542 1024x768 - Продовжується робота щодо популяризації електронних сервісів Пенсійного фонду УкраїниЗ метою популяризації електронних сервісів від Пенсійного фонду України, спеціалістами Ружинського сектору обслуговування громадян Андрушівського об’єднаного управління проведено зустріч з освітянами району.

Під час заходу завідувач Ружинським сектором обслуговування громадян Наталія Руденко звернула увагу присутніх на можливість зручно та оперативно взаємодіяти з Пенсійним фондом України і дистанційно отримувати електронні послуги за допомогою Веб-порталу всім застрахованим особам, пенсіонерам та роботодавцям.

Пенсійниця зазначила, що звернувшись до послуг, які надаються через зазначений Веб-портал, користувачі зможуть отримати інформацію щодо умов, порядку призначення, перерахунку та виплати своєї пенсії. Також, можна буде ознайомитись із формами заяв, необхідних для призначення, перерахунку та виплати своєї пенсії, отримання допомоги на поховання та заповнити їх, користуючись наданими інструкціями.

background Layer 1