Пропустити навігацію

Пенсійники Коростеня популяризують електронні сервіси Пенсійного фонду України

100211 1024x686 - Пенсійники Коростеня популяризують електронні сервіси Пенсійного фонду УкраїниФахівці Коростенського об’єднаного управління Фонду в області спільно з міським центром зайнятості населення провели семінар-нараду з керівниками і бухгалтерами підприємств та організацій міста.

Начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Ірина Матакова ознайомила присутніх із актуальними змінами пенсійного законодавства, розповіла про страховий стаж у солідарній системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.

100256 e1548079651407 1024x723 - Пенсійники Коростеня популяризують електронні сервіси Пенсійного фонду УкраїниФахівець Фонду повідомила присутнім про переваги користування  електронними сервісами Пенсійного фонду України. Ірина Матакова зауважила, що на веб-порталі електронних послуг функціонує “Кабінет страхувальника”.

– Роботодавці можуть самостійно, застосовуючи електронний цифровий підпис юридичної особи, переглянути інформацію стосовно сплати єдиного соціального внеску. Окремою функцією, яка є доступною для роботодавця у його кабінеті є можливість отримати інформацію для розрахунку суми виплати за час тимчасової непрацездатності працівника (лікарняні), – зазначила пенсійниця.

 

Довідково: Фахівцями органів Фонду в області постійно проводиться робота щодо популяризації дистанційного обслуговування громадян, у тому числі через веб-портал Пенсійного фонду України.

На сьогодні, майже 90 тис. жителів області виявили бажання користуватися електронними послугами веб-порталу. З них, понад 51% громадян зареєструвалися упродовж 2018 року.

background Layer 1