Пропустити навігацію

Працюємо у напрямку погашення заборгованості до Пенсійного фонду України

DSC03463 1024x768 - Працюємо у напрямку погашення заборгованості до Пенсійного фонду України22 січня в головному управління Фонду в області відбулась нарада з представниками  органів Державної фіскальної служби та Державної виконавчої служби  в області щодо вжиття заходів із погашення заборгованості  із платежів до Пенсійного фонду України.

На засіданні підведено підсумки роботи із погашення заборгованості  із платежів до Пенсійного фонду в області за 2018 рік та обговорено координацію спільних заходів у поточному році щодо стягнення заборгованості із сплати єдиного внеску в т.ч. з фізичних осіб суб’єктів підприємницької діяльності. Проаналізовано перспективи погашення боргу із платежів до Пенсійного фонду платниками за виконавчими документами.

– Станом на 01 січня поточного року на виконанні в органах Державної виконавчої служби перебуває виконавчих документів про стягнення боргу на суму 100 млн.грн, в т.ч. 7,0 млн.грн. боргу із сплати єдиного внеску за виконавчими документами, де стороною стягнення є органи Фонду.  За 2018 рік до органів Фонду в області в рахунок погашення боргу від органів Державної виконавчої служби надійшло 5,9 млн.грн., – зазначив під час виступу перший заступник начальника головного управління Фонду в області Олег Шмагун.

background Layer 1