Пропустити навігацію

Коростишівських студентів ознайомили з електронними сервісами Пенсійного фонду України

IMG 20190129 120809 - Коростишівських студентів ознайомили з електронними сервісами Пенсійного фонду УкраїниНа сьогодні, одним із найзручніших способів оперативного отримання інформації є електронний спосіб. З метою популяризації електронних послуг Пенсійного фонду України спеціалісти Коростишівського об’єднаного управління Фонду в області провели зустріч зі студентами Коростишівського педагогічного коледжу імені І.Я.Франка.IMG 20190129 120054 1024x768 - Коростишівських студентів ознайомили з електронними сервісами Пенсійного фонду України

Завідувач сектору адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Сергій Червоний ознайомив студентів коледжу з сучасними послугами пенсійної служби, створеними на основі електронних технологій. Зокрема,  повідомив про можливість перегляду персональних даних щодо нарахованої заробітної плати, суми сплачених  внесків та зарахованого стажу в «Особистому кабінеті» на веб-порталі Пенсійного фонду. Наголосив, що наразі є можливість отримати довідки та інші документи з підтвердженням QR-кодом.

Сергій Червоний закликав молодь допомагати своїм рідним і близьким опанувати електронні технології для використання сучасних послуг пенсійної служби.

background Layer 1