Пропустити навігацію

Учням Андрушівської гімназії про електронні сервіси Пенсійного фонду України

38 Zustr ch z moloddyu 07 02 19 1 1024x768 - Учням Андрушівської гімназії про електронні сервіси Пенсійного фонду УкраїниНачальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Андрушівського об’єднаного управління Фонду в області Ганна Козак провела зустріч з учнями Андрушівської гімназії на тему: “Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України” та “Легалізація трудових відносин – впевненість у майбутньому дні”.

Гімназисти мали нагоду трохи поринути у доросле життя і дізнатись, що ж собою являє пенсія, хто має на неї право. Ганна Козак за допомогою відеороликів ознайомила учнів як офіційне працевлаштування і отримання легальної заробітної плати впливає на соціальну захищеність громадян і економічний розвиток країни. Пенсійниця пояснила в чому полягає зручність використання веб-порталу електронних послуг Фонду та назвала перелік послуг якими можна скористатися.

По завершенню уроку фахівець пенсійної служби роздала гімназистам інформаційні матеріали та рекомендації з використання електронних послуг Фонду та запропонувала допомагати старшим особам у користуванні даним ресурсом.

background Layer 1