Пропустити навігацію

Фахівці головного управління взяли участь у нараді з питань легалізації зайнятості населення

DSL 027 1024x768 - Фахівці головного управління взяли участь у нараді з питань легалізації зайнятості населенняПерший заступник начальника головного управління Фонду в області Олег Шмагун взяв участь у спільній нараді з представниками головного управління Державної фіскальної служби області, Держпраці в області та Житомирської обласної державної адміністрації, щодо легалізації зайнятості населення.

Під час зустрічі обговорювались питання проведення спільних заходів спрямованих на детінізацію ринку праці, вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками.

На завершення засідання вирішено посилити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення області щодо економічних та соціальних переваг отримання легальних доходів. Також прийнято рішення посилити взаємодію та співпрацю під час здійснення заходів державного нагляду за суб’єктами господарювання. Координувати спільні дії з виявлення фактів використання праці неоформлених працівників, запобігання нелегальній зайнятості та виплаті доходів без сплати належних сум податків, зборів до державного бюджету, внесків на загальнообов’язкове соціальне страхування.

Довідково: В ході проведених спільних заходів у січні поточного року легалізовано 590 найманих працівників.

background Layer 1