Пропустити навігацію

На Житомирщині за «круглим столом» обговорили шляхи наповнення бюджету Фонду

30 липня, в головному управлінні Пенсійного фонду України  в Житомирській області під час  наради  із представниками Головного управління  Державної фіскальної служби та органів виконавчої служби Головного територіального управління юстиції області обговорили питання координації спільних дій щодо виконання планових показників із надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та перспективи погашення заборгованості із платежів до Пенсійного фонду України.

 Як зазначив під час виступу перший заступник начальника головного управління Фонду в області Олег Шмагун:  «Упродовж І півріччя поточного року забезпечено виконання планових показників із  власних надходжень до бюджету, які адмініструють органи Пенсійного фонду України  на 114,9%,  понад  план  надійшло  3,1 млн.грн.

Надходження із розподіленого єдиного соціального внеску за звітний період склали 2034,3 млн. грн., що на 496,6 млн.грн більше, ніж за відповідний минулого року.

На постійному контролі знаходиться робота щодо погашення заборгованості із платежів до Пенсійного фонду України.  Вся сума боргу охоплена претензійно позовною роботою. На виконанні в органах державної виконаної служби перебуває виконавчих документів на суму 91,6 млн.грн, в рахунок погашення боргу із сплати платежів до Фонду упродовж січня – червня 2018 року надійшло 3,0 млн.грн».

 У ході наради учасники спільно розробили орієнтовний графік поденного надходження єдиного внеску, обговорили перспективи виконання планових показників та визначили подальші шляхи підвищення ефективності спільної роботи по стягненню заборгованості на користь Пенсійного фонду України за виконавчими документами, що перебувають на виконанні в органах державної виконавчої служби.

– Мобілізація коштів до Пенсійного фонду – першочергове завдання для органів Фонду в області, а погашення боргів – важливий резерв його наповнення. Від результатів ефективної взаємодії державних структур залежить  темп скорочення заборгованості,  –  наголосив Олег Шмагун.DSC01945 1024x768 - На Житомирщині за «круглим столом» обговорили шляхи наповнення бюджету ФондуDSC01969 1024x768 - На Житомирщині за «круглим столом» обговорили шляхи наповнення бюджету Фонду

background Layer 1