Пропустити навігацію

В програмі «Тема дня» про пенсійні новації

S.M. - В програмі «Тема дня» про пенсійні новації5 березня, в прямому ефірі програми «Тема дня» телеканалу UA: Житомир заступник начальника головного управління Фонду в області Світлана Антонюк розповіла про порядок  виплати індексованих пенсій та монетизованих субсидій у березні поточного року.

Пенсійниця Фонду надала вичерпні коментарі щодо перерахунку пенсій з 1 березня поточного року та зазначила, що перерахунок  проводиться в автоматичному режимі та не потребує особистого звернення громадян.SM2 - В програмі «Тема дня» про пенсійні новації

Світлана Антонюк повідомила телеглядачам, що органи Пенсійного фонду України в області 4 березня розпочали виплату індексованих пенсій одночасно з монетизованими субсидіями.

Довідково: З 1 березня 2019 року пенсії автоматично перераховані 327,6 тис. пенсіонерів області або 90 % від чисельності цивільних пенсіонерів. Із загальної кількості перерахованих пенсій підвищений розмір пенсії отримають 286 тис. осіб  або 80 %. Середній розмір підвищення склав 554,30 грн. Для 79,4 тис. осіб встановлена одноразова доплата в розмірі 2410,17 грн., яка буде виплачена в березні та квітні рівними частинами.

background Layer 1