Пропустити навігацію

Фахівці Фонду продовжують роз’яснювати громадянам новації пенсійного законодавства

Фахівці Фонду активно роз’яснюють мешканцям області про березневий перерахунок пенсій та порядок виплати монетизованих субсидій пенсіонерам.

Ovruch 1024x768 - Фахівці Фонду продовжують роз’яснювати громадянам новації пенсійного законодавства

Kruglyj stil foto 28.02.2019 1024x702 - Фахівці Фонду продовжують роз’яснювати громадянам новації пенсійного законодавстваЗаступник начальника Коростенського об’єднаного управління Фонду в області Алла Малегус під час круглого столу з представниками міського та районного управлінь праці та соціального захисту населення обговорила  розпочату роботу у поточному місяці щодо виплати Пенсійним фондом коштів для розрахунків за комунальні послуги пенсіонерам, які одержують субсидії та закликала працівників долучатися до роз’яснювальної роботи серед населення.

Начальник Овруцького об’єднаного управління Фонду в області Олександр Крамчанин поінформував присутніх під час семінару, який відбувся в Овруцькій районній раді з представниками сільських та селищних рад району про результати проведеного перерахунку пенсій з 01 березня 2019 року. Також, роз’яснив порядок виплати монетизованих субсидій пенсіонерам.

Berdychiv1 1024x768 - Фахівці Фонду продовжують роз’яснювати громадянам новації пенсійного законодавства

 

Окрім того, спеціалісти пенсійних служб провели зустрічі з трудовими колективами: працівники Ємільчинського об’єднаного управління Фонду в області зустрілись з колективом відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради, заступник начальника Бердичівського об’єднаного управління Фонду в області Ірина Вікарій зустрілась з трудовим колективом поштового відділення  ЖД  ПАТ «Укрпошта» м. Бердичева та Бердичівського 

Berdychiv2 1 1024x669 - Фахівці Фонду продовжують роз’яснювати громадянам новації пенсійного законодавства

району, начальник Любарського відділу обслуговування громадян Бердичівського об’єднаного управління Фонду в області  Іванна Караван  провела зустріч з колективом ЖД УД ППЗ «Укрпошта» Любарського району, фахівці 

2 berezen 1 1024x746 - Фахівці Фонду продовжують роз’яснювати громадянам новації пенсійного законодавстваЖитомирського об’єднаного управління Фонду в області провели зустріч з працівниками ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат». Пенсійники інформували трудові колективи про березневу індексацію пенсійних виплат, роз’яснили механізм виплати Пенсійним фондом коштів для розрахунків за комунальні послуги особам, які одержують субсидії у грошовій формі, умови нарахування одноразових доплат в березні та квітні цього року, тощо.

background Layer 1