Пропустити навігацію

Під час брифінгу про виплату монетизованих субсидій та підвищених пенсій

– Понад 55 тис. пенсіонерів області, які одержують субсидії отримали у  поточному місяці разом із пенсією кошти для розрахунків за комунальні послуги. Загалом, монетизовані субсидії отримають 86,5 тис. пенсіонерів регіону, – повідомив під час брифінгу в облдержадміністрації начальник головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області Іван Заінчковський.

DSC04155 1024x768 - Під час брифінгу про виплату монетизованих субсидій  та підвищених пенсійОчільник пенсійної служби області наголосив, що виплата монетизованих субсидій пенсіонерам області розпочалася 4 березня поточного року і буде здійснюватися по 25 березня  синхронно з датами виплати пенсій. А це означає, що кожен пенсіонер – субсидіант отримає кошти у дату, встановлену графіком виплати пенсії впродовж виплатного періоду.

Іван Заінчковський нагадав жителям регіону, що фахівці органів Фонду в області забезпечили проведення  перерахунків пенсій з 01 березня 2019 року. Зауважив, що  в поточному місяці 286 тис. пенсіонерів отримають підвищені пенсії, з них  майже  80 тис. осіб отримають  одноразову доплату до пенсії.

 

background Layer 1