Пропустити навігацію

Фахові роз’яснення з питань пенсійного забезпечення жителям Коростишівського району

foto2 1024x737 - Фахові роз’яснення з питань пенсійного забезпечення жителям Коростишівського районуЗ метою роз’яснення змін у пенсійному законодавстві начальник   Коростишівського об’єднаного управління  Фонду в області  Валентина Матвійчук провела ряд зустрічей з жителями Старосілецької, Садівської, Козіївської  та Шахворостівської сільських рад та мешканцями села Більківці Коростишівської об’єднаної територіальної громади.

foto 1 1024x688 - Фахові роз’яснення з питань пенсійного забезпечення жителям Коростишівського району

Валентина Матвійчук надала роз’яснення громадянам щодо умов та порядку призначення пенсій, назвала складові, на основі яких формується розмір пенсійної виплати. Повідомила про пенсійні перерахунки, які проведені та будуть проводитись у 2019 році, а також висвітлила порядок виплати коштів для розрахунків за комунальні послуги пенсіонерам, які одержують субсидії.

Фахівець пенсійної служби рекомендувала отримувати інформацію з пенсійних питань на веб-порталі Пенсійного фонду України, пояснила порядок реєстрації та закликала жителів району стати активними користувачами.

background Layer 1