Пропустити навігацію

Мешканців Бердичівського району консультували з пенсійних питань

SL748849 - Мешканців Бердичівського району консультували з пенсійних питаньЗ метою надання фахових консультаційSL748845 - Мешканців Бердичівського району консультували з пенсійних питань та роз’яснень актуальних питань пенсійного забезпечення начальник Бердичівського відділу з питань призначення та перерахунків пенсій Бердичівського об’єднаного управління  Фонду в області Тетяна Перепелиця зустрілася з громадами сіл Половецьке та Скаківка Бердичівського району.

 

Представниця пенсійної служби, під час заходів, поінформувала присутніх про умови призначення пенсій та порядок їх обчислення. Зауважила, що з 1 січня 2019 року оформити пенсію за віком після досягнення SL748834 - Мешканців Бердичівського району консультували з пенсійних питань60 річного віку можуть SL748837 - Мешканців Бердичівського району консультували з пенсійних питаньтільки ті громадяни, які мають не менше 26 років страхового стажу.

 

Тетяна Перепелиця пояснила мешканцям сіл, яким призначені субсидії, механізм виплати Пенсійним фондом коштів на оплату комунальних послуг та умови виплати одноразової грошової доплати до пенсії, яка виплачуватиметься рівними частинами по 1 205 грн. у березні та квітні.

background Layer 1