Пропустити навігацію

Новації пенсійного законодавства у прямому ефірі

Foto 2 - Новації пенсійного законодавства у прямому ефіріПід час  ефіру  телепрограми «Ранок» на каналі «UA: Житомир» начальник управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області Лариса Бабич розповіла  про новації в пенсійному законодавстві.

Пенсійниця нагадала телеглядачам про перерахунок пенсій з 1 березня 2019 року. Висвітлила, хто має право на підвищення, яким чином була проведена індексація пенсій, а також хто має право на встановлення одноразової доплати до пенсій.

Foto1 - Новації пенсійного законодавства у прямому ефіріПід час розмови із ведучою піднімалося питання виплати монетизованих субсидій пенсіонерам органами Пенсійного фонду України.

– У квітні місяці пенсіонери регіону так як і в березні одночасно з виплатою пенсій згідно встановленої дати виплати отримають кошти на оплату комунальних послуг, – відмітила Лариса Бабич.

Фахівець Фонду  нагадала працюючим пенсіонерам, що з 01 квітня органами Пенсійного фонду буде проведено перерахунок особам, які після виходу на пенсію продовжували працювати, набули страхового стажу, але свого часу не звернулися Фонду.

background Layer 1