Пропустити навігацію

Коментар для місцевих ЗМІ щодо використання нових електронних сервісів Фонду

DSC02044 1024x738 - Коментар для місцевих ЗМІ щодо використання нових електронних сервісів ФондуПро новації в обслуговуванні громадян розповіла журналістам телеканалу ТОВ ТРК “Союз-TV” заступник начальника головного управління Фонду в області Світлана Антонюк.

– Органи Пенсійного фонду України роблять все для того, щоб зробити сервіс обслуговування пенсіонерів, роботодавців та громадян якісним, оперативним та функціональним. Відтепер громадяни які зареєстровані на Веб-порталі, в особистому кабінеті, мають змогу скористуватися новими сучасними сервісами Пенсійного фонду України: через смс-інформування пенсіонери дізнаються про призначення та перерахунок пенсій, працюючі про заробітну плату, страховий стаж і сплачені внески, а  через онлайн – довідки можна замовити і роздрукувати електроні документи Пенсійного фонду України. Адже, користуючись електронними сервісами ви матимете доступ та можете здійснювати постійний контроль за персональними даними, не виходячи з дому, – зазначила Світлана Антонюк.

 Заступник начальника головного управління Фонду в області пояснила, що створити особистий кабінет можна двома способами: за логіном і паролем, який видають фахівці в органах Пенсійного фонду України, або застосувавши електронний цифровий підпис.

background Layer 1