Пропустити навігацію

Чергова зустріч з майбутніми пенсіонерами

IMG ac655eb7432e73e3279ad52f269462ce V - Чергова зустріч з майбутніми пенсіонерамиДнями в приміщенні Новоград-Волинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області відбулась чергова зустріч з людьми передпенсійного віку в рамках проекту «Школа майбутнього пенсіонера».

Начальник об’єднаного управління Оксана Плохотюк розповіла присутнім про порядок звернення за первинним призначенням пенсії, перелік необхідних документів та вимоги до довідок про заробітну плату для призначення пенсії. Окремо акцентувала увагу на питанні коректного оформлення записів у документах та підтвердження страхового стажу, за відсутності записів в трудовій книжці.

Також майбутніх пенсіонерів ознайомлено із змінами у пенсійному законодавстві та з можливістю отримання інформації стосовно пенсійного забезпечення через Веб – портал електронних послуг Пенсійного фонду України.

По закінченню заняття учасникам надано вичерпні відповіді на поставлені запитання та роздано інформаційні буклети з пенсійної тематики.

background Layer 1