Пропустити навігацію

Трудовим колективам про актуальне в пенсійному законодавстві

20180813 144740 1024x768 - Трудовим колективам  про актуальне в пенсійному законодавствіЗ метою інформування громадськості щодо новацій в обслуговуванні громадян працівниками пенсійної служби в області проведено ряд зустрічей з жителями області.

IMG ab94dffbc502ef6cffb3b2f78a311454 V - Трудовим колективам  про актуальне в пенсійному законодавстві

 

Представники  Коростенського об’єднаного управління Фонду в області провели інформаційну бесіду з трудовим колективом управління праці та соціального захисту населення Коростенської міської ради. В Городницькій об’єднаній територіальній громаді спеціалісти Новоград-Волинського об’єднаного управління Фонду в області на віддаленому робочому місці організували зустрічі з працівниками трудового колективу та з жителями громади. Спеціалісти Бердичівського об’єднаного  управління Фонду в області провели роз’яснювальну роботу з фізичними особами-підприємцями в офісі Бердичівської міської спілки малого та середнього бізнесу.

IMG d0bc42a3538db152e83d5d78de592438 V - Трудовим колективам  про актуальне в пенсійному законодавстві

 

Фахівці пенсійної служби під час зустрічей обговорили актуальні проблеми офіційного працевлаштування, сплати внесків приватних підприємців та набуття страхового стажу для оформлення пенсійних виплат. Наголосили, що легальна заробітна плата – це основа майбутнього, а зарплата в “конвертах” та робота без оформлення трудових відносин позбавляє майбутнього тих, хто отримує неофіційну зарплату.

Особливу увагу приділили роз’ясненню можливостей та переваг використання веб – порталу електронних послуг Пенсійного фонду України та розповіли про зручні онлайн-послуги.

background Layer 1