Пропустити навігацію

Фізичним особам- підприємцям розповіли про переваги легальної зайнятості

Image 1 6 - Фізичним особам- підприємцям розповіли про переваги легальної зайнятостіПенсійники Андрушівського та Бердичівського об’єднаних управлінь Фонду в області взяли участь в інформаційно-консультативних семінарах для керівників, працівників фінансово-економічних служб, організацій усіх форм власності, фізичних осіб-підприємств та бажаючих займатися підприємницькою діяльністю, які були проведені в смт. Попільня та смт. Романів.

IMG 20190411 122147 1024x739 - Фізичним особам- підприємцям розповіли про переваги легальної зайнятостіНа семінарах розглядалися питання дотримання державних мінімальних гарантій в оплаті праці, неприпустимості допуску до роботи найманих працівників без оформлення трудових відносин, порядку здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, зарахування страхового стажу фізичним особам-підприємцям.

Фахівці Фонду звернули увагу на типові порушення трудового законодавства роботодавцями та надали рекомендації щодо їх запобігання. Окрім того, було наголошено, що несплата або сплата неповною мірою страхових внесків справляє негативний вплив на величину страхового стажу працівників та стан наповнення бюджету Пенсійного фонду.

Учасникам семінару також розповіли про переваги користуванням веб-порталом електронних послуг Пенсійного фонду України.

background Layer 1