Пропустити навігацію

Засідання комісії з питань погашення заборгованості в Олевську

IMG 20180821 112212 1024x712 - Засідання комісії з питань погашення заборгованості в Олевську21 серпня начальник Ємільчинського об’єднаного управління Фонду в області Марія Осипчук взяла участь у засіданні з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та засіданні районної робочої комісії з питань детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення яке відбулося в залі Олевської районної державної адміністрації.

На засіданні заслухали керівників підприємств, установ та організацій району щодо стану погашення заборгованості із страхових внесків, єдиного внеску, пільгових пенсіях та інших платежах до бюджету, про рівень заробітної плати в районі та дотримання мінімальних гарантій з оплати праці.

– Не всі страхувальники своєчасно сплачують єдиний внесок, що є причиною зменшення надходжень до бюджету Пенсійного фонду України, кошти  якого спрямовуються на здійснення пенсійних виплат. А найголовніше – працівникам таких недобросовісних роботодавців не зараховується страховий стаж, поки заборгованість не буде повністю погашена, – зазначила Марія Осипчук.

Наприкінці заходу прийнято рішення про проведення постійних спільних рейдів робочої групи по виявленню фактів порушення трудового законодавства.

background Layer 1