Пропустити навігацію

На Житомирщині мешканці області дистанційно отримали пенсійні консультації

4 - На Житомирщині мешканці області дистанційно отримали пенсійні консультації14 січня в головному управлінні Пенсійного фонду України в Житомирській області заступник начальника головного управління Наталія Макшаєва провела  «пряму телефонну лінію»  для мешканців області.

У ході телефонного  діалогу, пенсійниця відповіла на ряд актуальних питань пенсійного забезпечення різних категорій громадян та наголосила, що у 2020 році для виходу на пенсію потрібно мати не менше 27 років страхового стажу.

Наталія Макшаєва ознайомила дозвонювачів з перевагами функціонування вебпорталу Пенсійного фонду України та надала роз’яснення як отримати інформацію в особистому кабінеті надання електронних послуг та подати документи для призначення пенсії не виходячи з дому.

          

Довідково: У 2019 році фахівцями головного управління Фонду проведено     130 «прямих телефонних ліній» на які звернулося понад 800 мешканців області. Також забезпечено роботу постійно діючих «гарячих  телефонних ліній», на які упродовж минулого року звернулось понад 15 тис. громадян.

background Layer 1