Пропустити навігацію

37 віддалене робоче місце запрацювало в регіоні

20180427 115836 - 37 віддалене робоче місце  запрацювало в регіоніПенсійні послуги віднині стали ближчими до жителів Городницької об’єднаної територіальної громади. Відкриття сервісного центру з надання пенсійних послуг відбулося за участі в.о. начальника Новоград-Волинського об’єднаного управління Фонду області Олени Загривої, голови Городницької селищної об’єднаної територіальної громади Івана Онищука, начальника Новоград-Волинського відділу обслуговування громадян Ірини Слюсарчук та мешканців  територіальної громади.

До складу громади  входять 12 населених пунктів: смт. Городниця, с. Кленова, с. Брониця, с. Дубники, с. Липине, с. Лучиця, с. Анастасівна, с. Перелісок, с. Мала Анастасівна, с. Червона Воля, с. Перелісянка та с. Прихід. Відтак, створене віддалене робоче місце наблизить надання  пенсійних послуг до 7,6 тис. громадян,  з яких 2107 осіб є пенсіонерами. Адже, віддаленість громади від Новоград-Волинського відділу обслуговування громадян становить 50 км.

Прийом громадян працівниками пенсійної служби буде проводиться за погодженим громадою графіком у третій четвер місяця.

– Наближення пенсійних послуг до людей – це крок до сервісу та організації роботи європейського зразка. Отримувати консультації за місцем проживання це зручно та вигідно, – переконані жителі громади.

background Layer 1