Пропустити навігацію

Про впровадження нового сервісу Веб-порталу

IMG 77a4a1b40df41ecc19ac1196307a0122 V 300x225 - Про впровадження нового сервісу Веб-порталуПро впровадження нового сервісу Веб-порталу – призначення пенсії в «один дотик» через Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України розповіла 17 вересня на  черговому семінарі у Солом’янській районній філії Київського міського центру зайнятості  фахівець Головного управління Світлана Сєдих .

 «Впровадження такої системи спрощує взаємодію громадян з Пенсійним фондом України, дозволяє зменшити витрати часу осіб, які звертаються за призначенням пенсії, забезпечує максимально комфортні умови для отримання послуг, не виходячи з дому», –  наголосила спеціаліст.IMG a3f8769d094adbaf10e120fd19a8d97c V 300x225 - Про впровадження нового сервісу Веб-порталу

Новий сервіс передбачає подання документів для призначення пенсії  виключно в електронному вигляді особам, які авторизувалися на Веб-порталі Пенсійного фонду України за допомогою електронного цифрового підпису.

Слід зазначити, що нова система звернення за призначенням пенсії не зменшує існуючу систему надання пенсійних послуг. На даний час в м. Києві прийом проводиться підрозділами обслуговування громадян в 11 сервісних центрах.

Фахівець поінформувала присутніх також про умови виходу на пенсію, вимоги до мінімального страхового стажу та поступове їх збільшення впродовж наступних років.

background Layer 1