Пропустити навігацію

Диспут на тему „Кому вигідно офіційне працевлаштування?”

У новому форматі – диспуті, 25 вересня цього року, пройшла зустріч соціальних партнерів: Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві та Солом’янського центру зайнятості з особами, які не мають можливості працювати та перебувають у пошуку роботи.

Мета заходу – звернути увагу громадян на важливість офіційного працевлаштування та закликати їх не погоджуватися на неофіційне працевлаштування.

Учасники заходу, 20 безробітних, що перебувають на обліку в Центрі, висловили своє позитивне ставлення до проблеми неофіційного працевлаштування та зарплати в „конверті”. А фахівці управління проінформували присутніх щодо переваг офіційного працевлаштування.

Також, представники управління ознайомили опонентів з новаціями, що запроваджує Пенсійний фонд України в обслуговуванні громадян (дистанційного обслуговування громадян) та з тими, які на сьогодні вже успішно функціонують (електронні послуги, що надаються за допомогою веб-порталу Фонду та смс – інформування). Велику зацікавленість визвали роздані інформаційні буклети та листівки.

По завершенню диспуту, кожен учасник усвідомив, що має сам турбуватися про своє конституційне право на соціальний захист та таким чином спонукати роботодавця поважати та цінувати кваліфікованих фахівців.

2 300x174 - Диспут на тему „Кому вигідно офіційне працевлаштування?”

background Layer 1