Пропустити навігацію

Продовжується співпраця з профспілками

2 1 300x225 - Продовжується співпраця з профспілками25 вересня 2018 року на засіданні членських організацій Київської міської ради профспілок заступник начальника управління застосування пенсійного законодавства-начальник відділу методології та організації роботи із застосування пенсійного законодавства Головного управління Пенсійного фонду України в  м. Києві Людмила Грєбєннікова довела до відома останні зміни у пенсійному законодавстві. Розповіла про реорганізацію органів Пенсійного фонду України в м. Києві та позитивні зміни в обслуговуванні мешканців міста Києва щодо пенсійного забезпечення.

Під час виступу акцентована увага на реалізації окремих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» від 03.10.2017 № 2148-VIII, зокрема, на нових вимогах щодо необхідного страхового стажу для призначення пенсії та періодах, які включаються до страхового стажу для визначення права на призначення пенсії.

Пані Людмила також повідомила присутнім про переваги офіційного працевлаштування.3 1 300x191 - Продовжується співпраця з профспілками

Людмила Грєбєннікова проінформувала про доцільність користування електронними послугами Фонду, а саме: засобами Веб – порталу Пенсійного фонду України, зазначивши про те, що за допомогою цієї послуги працівник легко може контролювати, як його роботодавець сплачує за нього єдиний соціальний внесок.

Також присутнім було продемонстровано відео-матеріали про активацію послуг СМС-інформування та як отримати електронний документ з QR-кодом.

По завершенню зустрічі були надані змістовні відповіді на всі запитання, що виникли у присутніх та роздані інформаційні буклети.

background Layer 1