Пропустити навігацію

Електронні послуги всім та кожному – тема чергового семінару

IMG 3ef19f3235de3c3e7fb0cc66f8adbd60 V 300x173 - Електронні послуги всім та кожному – тема чергового семінаруФахівці Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві продовжують роботу щодо обізнаності громадян про зміни в пенсійному законодавстві.

Так, 8 жовтня 2019 року представник Управління – Сєдих Світлана провела семінар в Солом’янському районному центрі зайнятості.

Пані Світлана розповіла присутнім про умови виходу на пенсію, пенсійний вік, перелік необхідних документів для призначення пенсії, про поняття страхового стажу та переваги легального працевлаштування.IMG 6dca0ce5c187b0bab5fb83230f543c77 V 300x159 - Електронні послуги всім та кожному – тема чергового семінару

Окрему увагу звернула на впровадження нових сервісів Веб-порталу – призначення пенсії в «один дотик» – перший етап  системи «Е-пенсія» та нового проекту «Пенсійний фонд у смартфоні» (другий етап системи «Е-пенсія»).

«Така система забезпечує максимально комфортні умови для отримання послуг, не виходячи з дому», – зазначила Сєдих Світлана.

Наприкінці зустрічі громадяни мали можливість отримати відповіді на питання, які їх цікавили особисто, а також поцікавитися додатковою інформацію з розданих буклетів.

      

background Layer 1