Пропустити навігацію

Триває інформаційно-роз’яснювальна робота в трудових колективах

5 300x200 - Триває інформаційно-роз’яснювальна робота в трудових колективахВ рамках проекту інформативних зустрічей з трудовими колективами та взаємодії з громадськістю спеціалісти Головного управління провели роз’яснювальну роботу щодо пенсійного законодавства для трудових колективів ДП «Укрдіпрдор» та ПАТ «Гіпроцивільпромбуд».

Протягом зустрічі розповідали про поняття «страхового» та «трудового» стажу, про умови зарахування до страхового стажу періодів навчання, право виходу на пенсію, призначення пенсії за вислугу років, про прин11111 300x200 - Триває інформаційно-роз’яснювальна робота в трудових колективахципи зарахування стажу для призначення пенсії, наприклад, у разі втрати трудової книжки. Окремо зупинилися на питанні функціонування Державного реєстру застрахованих осіб, а також типових помилок, які допускаються страхувальниками при формуванні звітних документів в розрізі застрахованих осіб.

Також представники Управління ознай2 300x200 - Триває інформаційно-роз’яснювальна робота в трудових колективахомили присутніх з можливостями реєстрації на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України. Окрему увагу фахівці приділили запровадженню нових сервісів Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України та запуску проекту “Е-пенсія”, зокрема призначення пенсії «в один дотик» та «Пенсійний фонд у смартфоні».

По закінченню заходу працівники підприємств мали змогу поспілкуватися та отримати відповіді, консультації на особисті запитання.

Велику зацікавленість викликали роздані буклети та листівки.

background Layer 1