Пропустити навігацію

Семінар для людей з обмеженими можливостями

IMG 20191121 104502 HDR - Семінар для людей з обмеженими можливостями В рамках проекту інформативних зустрічей Головне управління  Пенсійного фонду України в м. Києві  продовжує проводити роз’яснювальну роботу серед людей з особливими потребами.

Так, у приміщенні Деснянського центру зайнятості фахівець управління Алла Ратич провела семінар для людей з обмеженими можливостями, які не забезпечені можливістю працювати та перебувають на обліку в районних центрах зайнятості.IMG 20191121 113148 HDR - Семінар для людей з обмеженими можливостями

Присутніх цікавили особливості порядку призначення, обчислення та перерахунку пенсій по інвалідності, зміни законодавчих норм у сфері пенсійного забезпечення громадян в Україні.

Спеціаліст Управління розповіла присутнім про умови виходу на пенсію по інвалідності, перелік необхідних документів для призначення пенсії, також, слухачі дізналися про строк виплати пенсії по інвалідності в разі зміни групи інвалідності або відновлення працездатності визначений статтею 35 Закону.

Велику зацікавленість аудиторії викликала інформація про оновлені можливості та переваги використання Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

background Layer 1