Пропустити навігацію

Міні-ярмарок вакансій

Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві продовжує активну співпрацю з Центрами зайнятості м. Києва.

11 жовтня 2018 року на базі  Шевченківського центру зайнятості м. Києва відбувся міні-ярмарок вакансій,  в якому прийняли участь фахівці  Управління.

Головний спеціаліст відділу по роботі з персоналом Галина Попова розповіла, що робота спеціалістів Управління, перш за все, направлена на якісне обслуговування громадян. Фахівці Пенсійного фонду постійно працюють над удосконаленням своєї роботи, яка направлена на створення сприятливих умов для пенсіонерів та громадян при відвідуванні управління. Вона ознайомила безробітних  із умовами   прийому на роботу  та зосередила увагу на основних вимогах до працівників.SH2 254x300 - Міні-ярмарок вакансій

Разом з цим Галина Попова проінформувала присутніх про веб-портал електронних послуг ПФУ, а також впровадження нових сервісів із надання електронних документів з підтвердженням QR-кодом та системи СМС– інформування.

Особливу увагу звернула на важливість офіційного працевлаштування, нарахування в повному обсязі заробітної плати, з якої сплачуваються страхові внески та на підставі яких формується страховий стаж, що впливає на збільшення розміру пенсії.

В ході спілкування присутні отримали  відповіді на численні запитання стосовно заробітної плати, соціальних гарантій, а також інформаційні буклети та листівки.

 

background Layer 1