Пропустити навігацію

Шануємо, дякуємо!

1 1 - Шануємо, дякуємо!З нагоди Дня вшанування ліквідаторів ЧАЕС фахівці відділу організаційно – інформаційної роботи Управління привітали  Олега Степанчука та Анатолія Крота, людей, які до кінця виконали свій громадянський та професійний обов`язок у далекому 1986 році, коли сталася страшна техногенна катастрофа у м. Чорнобиль на атомній станції.

10 2 - Шануємо, дякуємо!Цих двух  друзів  доля познайомила 33 роки назад, разом працювали на автотранспортному підприємстві. У перші дні аварії  отримали  доручення їхати до міста Прип`ять евакуювати  населення. На той час молоді, та трохи втомлені після робочого дня, в ніч поїхали на допомогу людям. Місто Прип`ять розташоване у 3 кілометрах від Чорнобильської АЕС, де була масштабна пожежа.

Розповіді та спогади «чорнобильців» змушують замислитися про цінності в житті. Не можна не захоплюватися їхньою витримкою, сміливістю, високими моральними та фаховими якостями. Таки риси потрібні суспільству сьогодні, в час оновлення всього нашого життя.

Сумних спогадів багато, але чоловіки живуть майбутнім. Колекція картин, автором яких є Олег Степанчук, вражає. На  них здебільшого намальована краса Полісся. «У житті завжди є місце добру та творчості» –  зазначає він.

 3 - Шануємо, дякуємо!А Анатолій  Крот ділиться величезним досвідом садівництва та розведенням смачного сорту полуниці.

Після спілкування з такими людьми виникає відчуття гордості, ми пишаємося вами, дякуємо за те, що ви зробили все можливе задля життя майбутніх поколінь.

 

 

 

 

 

background Layer 1