Пропустити навігацію

В пору різдвяну колядка дзвенить у Головному управлінні Пенсійного фонду України в м. Києві

Prezentatsyya1 300x225 - В пору різдвяну колядка дзвенить у Головному управлінні Пенсійного фонду України в м. КиєвіВиконання колядок – одна з традицій, без якої неможливо уявити Різдво. 4 300x240 - В пору різдвяну колядка дзвенить у Головному управлінні Пенсійного фонду України в м. КиєвіКолядка – це маленька розповідь про велику подію, яка принесла радісну звістку про народження Ісуса Христа.

8 січня у стінах Головного управління звучали різдвяні пісні-колядки з вуст спеціалістів відділу виконання бюджету та бюджетно-фінансової звітності та їх дітей. Колядники, виконуючи традиційні обрядові пісні в яскравих національних костюмах, бажали Божого благословення, доброї праці, радості та достатку, злагоди, добра, здоров’я усім родинам та миру в Україні. Їх щирі слова  зігрівали теплом та радістю серця всіх присутніх.

IMG 5604 300x200 - В пору різдвяну колядка дзвенить у Головному управлінні Пенсійного фонду України в м. КиєвіСвоїм виступом вони подарували святковий настрій та позитивні різдвяні емоції.

2 300x200 - В пору різдвяну колядка дзвенить у Головному управлінні Пенсійного фонду України в м. КиєвіЗа добрим звичаєм, колядники не залишилися без винагород – провісники народження Христа отримали солодкі святкові гостинці.

background Layer 1