Пропустити навігацію

Питання спільної роботи щодо легалізації трудових відносин розглянули на засіданні «круглого столу»

IMG 6318 300x157 - Питання спільної роботи щодо легалізації трудових відносин розглянули на засіданні «круглого столу»30 січня поточного року у приміщенні Головного управління Держпраці у IMG 6320 300x195 - Питання спільної роботи щодо легалізації трудових відносин розглянули на засіданні «круглого столу»Київський області відбулося засідання «круглого столу» щодо виконання доручення Прем`єр-міністра України О. Гончарука  про вжиття заходів щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

В роботі заходу прийняли участь  заступник начальника фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві Володимир Кірієнко, в.о начальника відділу забезпечення наповнення бюджету Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві Валентина Пирч, представники КМДА, ГУ Держпраці у Київський області,     ГУ ДПС у м. Києві.

Учасники обговорили шляхи взаємодії з реалізації заходів, спрямованих на попередження фактів нелегального використання найманої праці та мінімізації заробітної плати.

За результатами засідання окреслили спільний подальший план дій щодо легалізації зайнятості та детінізації доходів фізичних та юридичних осіб.

background Layer 1