Пропустити навігацію

Підприємцям та роботодавцям Києва – про важливість легального оформлення трудових відносин

3 300x200 - Підприємцям та роботодавцям Києва – про важливість легального оформлення трудових відносинВ столиці триває кампанія з роз`яснювальної роботи серед роботодавців та підприємців стосовно IMG 5848 300x200 - Підприємцям та роботодавцям Києва – про важливість легального оформлення трудових відносинлегалізації зайнятості населення.

31 січня, у приміщенні Оболонської РДА м. Києва, відбувся спільний захід,  за участі заступника  начальника управління із застосування пенсійного законодавства  України  Людмили Гребеннікової, в. о.  начальника забезпечення наповнення бюджету Головного управління  Пенсійного фонду України в м. Києві Валентини Пирч, представника Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації та представників Головного управління Держпраці у Київській області.

IMG 5856 300x200 - Підприємцям та роботодавцям Києва – про важливість легального оформлення трудових відносинВпродовж заходу посадовці висвітлювали питання про порушення конституційного права наIMG 5886 300x200 - Підприємцям та роботодавцям Києва – про важливість легального оформлення трудових відносин соціальну захищеність працівника, у разі неофіційного працевлаштування, про порушення норм законодавства щодо виплати заробітної плати, ухилення від сплати податків роботодавцями.

 Представники Головного управління Пенсійного фонду України           в м. Києві пояснили, що неофіційно оформлений на роботу працівник ризикує  залишитися без права на призначення пенсії при настанні пенсійного віку, оскільки в такої особи може не буде достатньо страхового стажу.  Лише офіційно нарахована заробітна плата та повною мірою сплачені страхові внески до Пенсійного фонду України  гарантують формування страхового стажу. Страховий стаж за повний місяць формується за умови сплати страхових внесків не менше ніж з мінімального розміру заробітної плати.

Окремо наголосили на тому, що офіційно нарахована заробітна плата – це складова, яка прямо пропорційно впливає на розмір майбутньої пенсії.zastavka 3 300x200 - Підприємцям та роботодавцям Києва – про важливість легального оформлення трудових відносинzastavka 2 1 300x200 - Підприємцям та роботодавцям Києва – про важливість легального оформлення трудових відносинIMG 5897 300x200 - Підприємцям та роботодавцям Києва – про важливість легального оформлення трудових відносин

background Layer 1