Пропустити навігацію

Студентам КНЕУ ім. Вадима Гетьмана про систему пенсійного забезпечення

1 218x300 - Студентам КНЕУ ім. Вадима Гетьмана  про систему пенсійного забезпечення07 лютого в.о. начальника 9 300x154 - Студентам КНЕУ ім. Вадима Гетьмана  про систему пенсійного забезпеченняГоловного управління Пенсійного фонду України в м. Києві Олена Бойко прийняла участь у проєкті «HR-university KNEU 2019/2020» та провела зустріч для студентів державного вищого навчального закладу «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана».

Під час лекції студенти факультету спеціалізацій «Менеджмент персоналу» та «Менеджмент соціальної сфери» дізналися  про структуру Головного управління, переваги роботи на державній службі, умови  вступу на державну службу та загалом про пенсійну систему.

Особливу увагу пані Олена звернула на негативних наслідках тіньової зайнятості та вплив нелегальної заробітної плати на соціальне та пенсійне забезпечення в майбутньому.

Також, фахівець розповіла присутнім про Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України, поінформувала молоде покоління на простій і доступній можливості отримання інформації з державного  реєстру застрахованих осіб про набутий страховий стаж.

Олена Бойко запрошувала молодь  приймати участь у конкурсі на зайняття вакантних посад в Головному управлінні Пенсійного фонду України в м. Києві.

По закінченню зустрічі присутні подякували за цікаву і корисну інформацію та вручили пані Олені подяку.10 300x168 - Студентам КНЕУ ім. Вадима Гетьмана  про систему пенсійного забезпечення11 300x232 - Студентам КНЕУ ім. Вадима Гетьмана  про систему пенсійного забезпечення15 300x210 - Студентам КНЕУ ім. Вадима Гетьмана  про систему пенсійного забезпечення6 300x173 - Студентам КНЕУ ім. Вадима Гетьмана  про систему пенсійного забезпечення2 1 255x300 - Студентам КНЕУ ім. Вадима Гетьмана  про систему пенсійного забезпечення

background Layer 1