Пропустити навігацію

Інформування тимчасово непрацюючих громадян щодо пенсійного законодавства

17.02. Podol TSZ 300x169 - Інформування тимчасово непрацюючих громадян щодо пенсійного законодавства       Представник Головного Управління Пенсійного фонду України в м. Києві Захарова Віта 17.02.2020 року провела зустріч з тимчасово непрацюючими громадянами, які перебувають на обліку у Подільському центрі зайнятості столиці.
    Захід проводився з метою інформування присутніх щодо чинного пенсійного законодавства, зарахування до страхового стажу періодів трудової діяльності та умов призначення пенсії для різних категорій громадян.
       Особливу увагу фахівець Управління звернула на необхідності надбання страхового стажу та легального працевлаштування для отримання в майбутньому соціальних виплат і права на призначення пенсії.
        Також присутні дізналися про переваги використання веб-порталу електронних послуг ПФУ, де можна отримати актуальну інформацію безпосередньо з бази даних персоніфікованого обліку. Впродовж зустрічі всі присутні отримали кваліфіковані роз`яснення та довідкові інформаційні буклети.

 

background Layer 1