Пропустити навігацію

Кадровикам метрополітену про пенсійне законодавство

26 лютого  фахівці  Головного управління Пенсійного фонду України в  м. Києві провели інформаційну зустріч для працівників кадрової роботи Київського метрополітену.

Заступник начальника управління застосування пенсійного законодавства-начальник відділу методології та організації роботи із застосування пенсійного законодавства – Людмила Грєбєннікова та заступник начальника відділу методології та організації роботи із застосування пенсійного законодавства – Сергій Сумський  розповіли присутнім про зміни в пенсійному законодавстві, право виходу на пенсію, порядок призначення пенсій за вислугою років, призначення пенсії на пільгових умовах за Списком 2, про положення ст.24 ЗУ «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» та про важливість дотримання інструкції про ведення трудових книжок для працюючих.

Також представники Управління ознайомили присутніх з можливостями реєстрації на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

По завершенню, були надані відповіді на всі запитання, що виникли у присутніх осіб. Велику зацікавленість викликали роздані буклети та листівки.

IMG 5983 300x233 - Кадровикам метрополітену про пенсійне законодавство

IMG 5971 300x200 - Кадровикам метрополітену про пенсійне законодавство

IMG 5986 300x232 - Кадровикам метрополітену про пенсійне законодавство

IMG 5978 300x180 - Кадровикам метрополітену про пенсійне законодавство

background Layer 1