Пропустити навігацію

В прямому ефірі телеканалу «UA:ПЕРШИЙ» про види пенсійних виплат

6 225x300 - В прямому ефірі  телеканалу  «UA:ПЕРШИЙ» про види пенсійних виплат       25 травня телеглядачі телеканалу «UA: ПЕРШИЙ» в прямому ефірі марафону «На карантині» мали можливість дізнатися  про види пенсійних виплат.

      Заступник начальника  Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві Олена Бойко надала роз’яснення стосовно отримання пенсіонерами пенсійних виплат з доставкою додому.

    «Збільшення кількості осіб, які замовляють пенсію додому, у столиці на карантині майже не відбулося. Пов’язано це з тим, що у Києві 75% пенсіонерів здебільшого вибирають виплати через банківську установу. Щоб змінити спосіб виплати  пенсії, громадянин може звернутися особисто або письмово до органів Пенсійного фонду та написати заяву на зміну виплати «з доставкою додому» – пояснила пані Олена.

     Також Олена Володимирівна зазначила, що така послуга працює вже  не один рік і листоноші доставляють пенсію додому не лише у період карантину.22 1 300x175 - В прямому ефірі  телеканалу  «UA:ПЕРШИЙ» про види пенсійних виплат

 

 

background Layer 1