Пропустити навігацію

Корисна інформація телефонною «гарячою лінією»

29 lypnya garyacha liniya 300x246 - Корисна інформація телефонною «гарячою лінією»       Проведення телефонних «гарячих ліній» актуально завжди, а у період оголошеного в Україні карантину, особливо важливо.

      29 липня в телефонному режимі спілкувалася з громадянами заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України у м. Києві Ольга Прищепа.

      Від дозвонювачів надійшло багато цікавих запитань. Більшість громадян  цікавили питання оцифрування трудових книжок, та як правильно вносити дані про трудову діяльність особи до початку введення в дію реєстру застрахованих осіб.

      Ольга Прищепа розповіла про порядок формування та подачі скан-копій електронних трудових книжок, пояснила, що відсканована чи оцифрована трудова книжка подається роботодавцем або особою через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України для формування відомостей про трудову діяльність у реєстрі застрахованих осіб.

     «Сучасний електронний онлайн-сервіс «Електронна трудова книжка» зручний, доступний для кожного, та дуже важливий в подальшому для автоматичного призначення пенсії» – додала пані Ольга.

background Layer 1