Пропустити навігацію

Онлайн-семінар для працівників іноземних представництв

Заступник начальника управління застосування пенсійного законодавства – начальник відділу методології та організації роботи із застосування пенсійного законодавства Головного управління Людмила Грєбєннікова          18 вересня прийняла участь у онлайн-семінарі, який проводився для працівників дипломатичних представництв та консульських установ іноземних держав, представництв міжнародних міжурядових організацій в Україні, представництв іноземних компаній, організацій в Україні.

Людмила Грєбєннікова презентувала тематичні матеріали  за темою: «Загальні положення визначення права громадян на державне пенсійне страхування».

Зокрема висвітлювались питання набуття страхового стажу, сплата страхових внесків та внесення даних до Реєстру застрахованих осіб. Також були надані фахові роз’яснення про види пенсій та її складові,  про вимоги щодо оформлення трудових книжок.

Окремо, Пані Людмила зупинилася на сучасних сервісних послугах вебпорталу Пенсійного фонду України, завдяки яким можливо отримати інформацію про страховий стаж, нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески з системи персоніфікованого обліку, починаючи з 2000 року, переглянути дані власної пенсійної справи, записатися на прийом до фахівця, подати документи на призначення пенсії, тощо.

«Ми зареєстровані на вебпорталі Пенсійного фонду України та успішно користуємось сервісом, тож приєднуйтесь та отримуйте якісні послуги» – додала Людмила Грєбєннікова.

zastavka1 300x225 - Онлайн-семінар для працівників іноземних представництв

12 300x225 - Онлайн-семінар для працівників іноземних представництв

8 1 300x257 - Онлайн-семінар для працівників іноземних представництв

7 300x250 - Онлайн-семінар для працівників іноземних представництв

2 5 300x225 - Онлайн-семінар для працівників іноземних представництв

background Layer 1