Пропустити навігацію

УВАГА ДЕКЛАРУВАННЯ 2020 !!!

З 1 січня розпочнеться новий етап подання декларацій особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік.

Відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» (далі – Закон) державні службовці, інші суб’єкти декларування, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агенства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі – декларація), за минулий рік.

Акцентуємо увагу на тому, що необхідно зробити декларанту :

  • перш за все необхідно перевірити адресу електронної поштової скриньки,

яка вказана у персональному кабінеті Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування ( далі – Реєстр );

  • по-друге, перевірити термін дії та працездатність Вашого електронного

цифрового підпису ( далі – ЕЦП ) для роботи з Реєстром.

Зберігайте Ваш ключ ЕЦП, пароль від нього, а також адресу електронної поштової скриньки, з якої Ви зареєстровані у Реєстрі, та пароль від нього у захищеному місці.

Також нагадуємо, що на офіційному веб-сайті Національного агенства з питань запобігання корупції://nazk.gov.ua у розділі «Декларування» Ви можете ознайомитись із Рекомендаціями при роботі з Реєстром, відповідями на поширені питання при роботі з Реєстром та іншими матеріалами з питань електронного декларування.

background Layer 1