Пропустити навігацію

Триває роз’яснювальна робота з питань легалізації праці для працівників транспорту

4 1 169x300 - Триває роз’яснювальна робота з питань легалізації праці для працівників транспортуСпеціалістами Головного управління проведено черговий захід по роз’яснювальній  роботі  щодо неприпустимості роботи без оформлення трудових відносин.

25.11.2020 фахівці відділу наповнення бюджету №2 роз’яснили суб’єктам господарювання у сфері транспорту, що працівники, які одержують заробітну плату неофіційно,  «в конвертах», є заручниками самих себе. Працівник, отримуючи нелегальну винагороду в результаті домовленості з роботодавцем, позбавляє себе соціальних виплат та гарантій.

Ухиляючись від оформлення трудових відносин з найманими працівниками, роботодавець позбавляє їх права на основну та додаткову відпустки, на оплату лікарняного, на дотримання встановленої законодавством норми тривалості робочого часу, на допомогу по безробіттю, на гарантії за колективним договором, на соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві та на пенсійне забезпечення.

«Ми всі маємо усвідомити, що легалізація заробітної плати – це гідне забезпечення майбутнього кожного з нас», – наголошувала  Валентина Пирч, головний спеціаліст відділу наповнення бюджету №2.

1 3 169x300 - Триває роз’яснювальна робота з питань легалізації праці для працівників транспорту2 2 169x300 - Триває роз’яснювальна робота з питань легалізації праці для працівників транспорту

           

 

background Layer 1