Пропустити навігацію

Працівникам «Нової пошти» про легалізацію трудових відношень

1 5 169x300 - Працівникам «Нової пошти»  про легалізацію трудових відношень

 

    Фахівці Головного управління  продовжують проводити роз’яснювальну роботу із суб’єктами господарювання у сфері транспорту та кур’єрської  діяльності, щодо неприпустимості роботи без оформлення трудових відносин.

    Цього разу спеціалісти Управління завітали до працівників компанії «Нова пошта»,  яка надає весь спектр логістичних послуг – експрес-доставки документів, вантажів та посилок.

   Під час спілкування посадові особи роздавали інформаційні листівки, розповідали про переваги офіційного оформлення трудових відносин для працюючої людини, роз’яснювали негативні наслідки і види відповідальності за використання незадекларованої праці, підкреслюючи, що офіційно неоформлений працівник залишається без права на отримання соціальних пільг та виплат, гарантованих державою, особливо при нарахуванні пенсії та здійсненні перерахунків пенсій надалі.

  Валентина Пирч, головний спеціаліст відділу наповнення бюджету №2   також рекомендувала працівникам відстежувати свої персональні дані щодо нарахованої заробітної плати, сплаченого єдиного соціального внеску роботодавцем та тривалості страхового стажу на веб-порталі Пенсійного фонду України  та за допомогою послуги смс-інформування.

background Layer 1