Пропустити навігацію

Інформація про результати роботи управління внутрішнього аудиту за 2020 рік

Протягом 2020 року управлінням внутрішнього аудиту в структурних підрозділах Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві проведено 6 внутрішніх аудитів на тему «Оцінка стану наповнення Реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування», «Оцінка стану організації роботи щодо надходження коштів до бюджету Пенсійного фонду України та стягнення заборгованості по платежах», «Оцінка стану функціонування інформаційно-телекомунікаційної системи Пенсійного фонду України» та «Оцінка складання та виконання кошторису видатків на утримання апарату Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві», «Оцінка стану дотримання нормативно-правових документів, які регламентують порядок обслуговування громадян в Головному управлінні Пенсійного фонду України в м. Києві» та «Оцінка стану дотримання законодавства при призначенні (поновленні), перерахунку пенсій та виплати пенсій внутрішньо переміщеним особам».

Проведено позапланову перевірку щодо здійснення контролю за попередженням переплат пенсій внаслідок не повідомлення одержувачами пенсій про працевлаштування та 6 моніторингів стану врахування рекомендацій та усунення виявлених порушень і недоліків за результатами внутрішніх аудитів.

За результатами проведених внутрішніх аудитів надано 13 рекомендацій, з них не настав термін виконання по 5 рекомендаціях.

background Layer 1