Пропустити навігацію

Анонсована «пряма лінія» для читачів газети «Порадниця»

Сьогодні у Головному управлінні відбулася чергова телефонна «пряма лінія» з читачами газети «Порадниця».

На проведенні «прямої лінії» була присутня  юрист газети «Порадниця» Яна Ромасенко, яка відслідковувала телефонний зв’язок  з передплатниками.

Упродовж години на запитання читачів відповідала заступник начальника управління пенсійного забезпечення – начальник відділу методології та організації роботи із застосування пенсійного законодавства Людмила Грєбєннікова.

Чимало питань, що адресувалися пані Людмилі читачами газети «Порадниця», стосувалися перерахунку мінімальних розмірів  пенсійних виплат з 1 січня 2021 року для непрацюючих пенсіонерів.

У цьому контексті пані Людмила пояснила, що перерахунку підлягали пенсії громадянам,  які досягли віку 65 років та мають страховий стаж: жінки не менше 30 років та чоловіки – 35 років, розмір пенсії яких  не перевищував 2400 грн.

Громадяни телефонували з різних регіонів України, а саме: з Київської, Волинської, Закарпатської, Полтавської, Хмельницької, Херсонської та  Івано-Франківської областей.

Спілкування з Людмилою Грєбєнніковою було плідним, і активні читачі газети  мали змогу отримати детальні відповіді на питання, які їх турбували.

22 300x221 - Анонсована «пряма лінія» для читачів газети «Порадниця»1 300x200 - Анонсована «пряма лінія» для читачів газети «Порадниця»

background Layer 1