Пропустити навігацію

Фахові коментарі про страховий стаж та його обчислення для телеглядачів телеканалу «Київ»

7 лютого 2021 р. на телеканалі «Київ» у програмі «Тижневик»    вийшов сюжет про пенсійну систему, у якому заступник начальника  Головного управління Олена Бойко надала коментарі щодо страхового стажу та розрахунку пенсії.

Пані Олена пояснила порядок розрахунку пенсії, роз’яснила за якою формулою визначається розмір пенсії  та нагадала, що  зареєструвавшись на веб-порталі Пенсійного фонду за допомогою електронного цифрового підпису (ЕЦП) можливо отримати весь спектр електронних послуг.

Акцентувала увагу телеглядачів на сервісній послузі «Автоматичне призначення пенсії», особливістю якої є те, що громадянам, які скористаються цією послугою, пенсію буде призначено без особистого звернення до органів Пенсійного фонду.

«Сучасна електронна послуга передбачає подання документів, необхідних для призначення пенсії дистанційно в електронному вигляді (заява та скан-копії документів) через особистий електронний кабінет на веб-порталі Пенсійного фонду України» – зазначила Олена Бойко.

Також звернула увагу, що загальний страховий стаж в особистому кабінеті на веб-порталі Пенсійного фонду України можуть переглядати всі  зареєстровані користувачі веб-порталу.

1 1 300x206 - Фахові коментарі про страховий стаж та його обчислення для телеглядачів  телеканалу «Київ»2 218x300 - Фахові коментарі про страховий стаж та його обчислення для телеглядачів  телеканалу «Київ»5 300x208 - Фахові коментарі про страховий стаж та його обчислення для телеглядачів  телеканалу «Київ»11 300x208 - Фахові коментарі про страховий стаж та його обчислення для телеглядачів  телеканалу «Київ»

background Layer 1