Пропустити навігацію

Онлайн-навчання продовжуються для бажаючих вдосконалити свої знання

Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві продовжує проведення онлайн-навчань з питань формування трудових книжок через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України.

09 лютого 2021 р. у онлайн-форматі на платформі ZOOM навчання проводила начальник відділу формування електронних трудових книжок №2 Управління інформаційних систем та електронних реєстрів Оксана Страшенко.

Пані Оксана звернула увагу на те, що відомості про трудову діяльність працівника подаються у вигляді копій, передбачених законодавством документів, виготовлених шляхом сканування оригіналів з обов’язковим накладанням страхувальником або працівником кваліфікованого електроного підпису.

Роз’яснила у якому форматі мають бути зображення файлів наданих відомостей, акцентувала увагу слухачів на тому, що розмір файлу не має перевищувати 1 Мб.  Наголосила, що невід’ємною складовою відомостей, поданих страхувальником, є сканована копія згоди працівника, щодо надання дозволу на обробку його персональних даних (в кольоровому форматі).

1 2 300x214 - Онлайн-навчання продовжуються  для бажаючих вдосконалити свої знання

background Layer 1